фото: PixabayХороскопът за сряда обещава изненади за раците. В същия ден

...
фото: PixabayХороскопът за сряда обещава изненади за раците. В същия ден
Коментари Харесай

Изненади за раците. Неочаквани новини за овните

фото: Pixabay

Хороскопът за сряда дава обещание изненади за раците. В същия ден непредвидени вести има за овните. Пълен хороскоп: 

Овен
Бъдете подготвени на това, Вашите достижения, както и привичните Ви способи на работа, да бъдат подложени на подозрения. Този ден ще изисква от Вас умеене умерено да приемате рецензия, да зашитавате своята позиция с добре измислени причини, да анализирате непознатите неточности, както и да си вършиме от всичко това верни заключения. От позиция на персоналните връзки, денят се подрежда напълно сполучливо и Ви дава опция да прекарате времето си с най-скъпите за Вас хора. Възможни са приятни сърпрайзи, а не са изключени и непредвидени любовни самопризнания, редом с забавни запознанства, пише lamqta.com/horoskop-za-denq/blog. 

Телец

Вашето благополучие е безтегловно, както тополов пух. И също по този начин нетрайно. Достатъчно е единствено едно духване напразно, с цел да изчезне. И по този начин леко може да се разтопи! Вашата половинка не постоянно схваща това, по тази причина си заслужава тактично да и го напомните. Нека и тя пази това, което е по този начин скъпо за Вас...
 

Близнаци

Днес имате всички шансове да извършите усещане в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в заслужен за събитието тип. Е, несъмнено, в случай че се каните да идете някъде... Днес ще Ви съпровождат внезапни смени на настроението, което не може да не се отрази на връзките Ви с роднините. Като цяло обстановката в този момент напълно не е оптимална във финансов проект. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата вътрешен глас. Разчитайте на поддръжката на познати, в случай че такава Ви потрябва. Тази вечер дава обещание да бъде завладяваща.
 

Рак

Ще получите забавно делово предложение. То ще стане самобитно предизвикателство и ще се наложи да положите не малко старания, с цел да оправдаете упования на новите сътрудници. Съвместната работа няма да е лесна, само че ще научите доста, ще получите скъп опит, а дружно с това и известност на човек, на който е по силите на практика невъзможното. Вечерта е прелестно време за сантиментални срещи. Готови сте за смели опити и откровени самопризнания, а приятните „ сърпрайзи ” от Вашата „ половинка ”, няма да Ви карат дълго да чакате.
 

Лъв

И сами няма да разбирате през днешния ден, на къде върви Вашия персонален живот и какво може да вършиме с него. Затова се насладете на този неповторим късмет, да се реете в случайно направление. Може пък това да Ви трансферира в прелестното бъдеще без Ваше присъединяване...
 

Дева

Оплаквате се, че Вашата половинка напълно не Ви схваща! А може би виновността за това да не е нейна, а Ваша? Може би говорите на неясен за нея език, желаете невъзможното или си мислите, че тя чете Вашите мисли. Опитайте се, да си визиите, че сте на нейно място и погледнете нещата с нейните очи.
 

Везни

Строгите ограничавания, които са Ви пречели напоследък, най-накрая ще изчезнат - или от самосебе си, или с нечия непозната помощ. Ще Ви останат доста свободно пространство и сила. Този ден моеже да се трансформира в каквото Ви е угодно, та по тази причина използвайте своето въображение и си намерете занятие, което ще Ви е по сърце. Най-сетне ще имате шир за маневри. Това ще Ви даде прелестния късмет да разширите своите хоризонти, и ще пуснете в живота си нови хора.
 

Скорпион

Възможно е през днешния ден да не звучи музика, само че точно като музика ще Ви се коства всичко през този ден. Щом заговорите с индивида, който е до Вас, гласът Ви ще му прозвучи също като музика. В това няма никакво подозрение. Ако пък би трябвало да поднасяте някакви извинения, или да извършите признане за някакви усеща, всяко закъснение би било голяма неточност.
 

Стрелец

За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде много комплицирано да разбере, за какво Вашите пристрастия са имаенно такива, каквито са. Даже и не си заслужава, да се опитате да отговорите на този комплициран въпрос. Приемете Вашата половинка такава каквато е, и я обичайте още повече.
 

Козирог

Доста мъчно ще Ви бъде през днешния ден да поддържате равнището на другарство, признато в компанията, в която ще се намирате. Не се опитвайте да се покажете по-добри, в сравнение с сте, тъй като това ще има противоположен резултат.
 

Водолей

Днешният ден няма да Ви зарадва, тъй като е обвързван със събития, от които от дълго време сте се страхували. Въпреки че всичко ставащо е било изцяло предсказуемо, проект за оттегляне нямате, а това е повода за чувство на беззащитност. Постарайте се, да сведете самокритиката си до най-малко (даже и напълно не Ви е нужна), и да намерите човек, който да Ви реши проблемите. А това напълно не е мъчно... Не е желателно да вършиме крупни покупки, и да харчите непотребни пари за неща, които в един миг ще се окажат не изключително нужни. Има възможност за обостряне на хронични болести.
 

Риби

Как се обръщате към обичания човек? Две- три нежни прозвища и това е всичко? А ето, че от името на Вашата половинка може да се измислят много ласкави производни! Днес е най- подобаващия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР